Dick Kok Keurslager

Vakmanschap

Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is.

Boerderijkip

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan

Barbecue

Bekijk de barbecuefolder

Livar varkensvlees

Er is weer varkensvlees dat smaak heeft. Dat vlees komt van de Livar kloostervarkens. Deze speciale varkens hebben het voorrecht rond te mogen scharrelen in de kloostertuinen van Abdij Lilbosch in Echt.

Verse vleeswaren

In onze Keurslager vindt u elke dag verse vleeswaren. Van heerlijk verse gebraden gehakt tot onze veel verkochte eigen grillworst. Want veel producten maken wij zelf. Natuurlijk hebben wij ook buitenlandse specialiteiten in huis.

Maaltijden

Wij hebben voor u ook heerlijke zelfgemaakte maaltijden die met veel zorg worden bereid door Cindy, Jolanda en Sandra.

Worstsoorten

In onze worstmakerij produceren wij de lekkerste worsten, vleeswaren en salades. Allemaal bereid uit verse grondstoffen en specerijen volgens eigen receptuur. 

Gourmet

Gezellig een avondje gourmetten of steengrillen. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig.

Soepen

Wij hebben voor u ook heerlijke zelfgemaakte verse soepen. Een lekker kopje warme soep kan eigenlijk altijd. Lekker voor tussendoor, maar kan natuurlijk ook heel goed als een voorgerecht. Vraag ernaar in onze Keurslager.

Dick Kok Keurslager

Middelweg 89
1911EC Uitgeest
0251312261
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten