Dick Kok Keurslager

Slagerij Dick Kok laat u profiteren van de Keurslagervoordelen!

Slagerij Dick Kok is al jaren een begrip in Uitgeest. Al ruim 20 jaar zwaait Dick Kok de scepter in dit ambachtelijke slagersbedrijf. Met een eigen worstmakerij achter de winkel, worden de meeste vleeswaren en worstsoorten hier nog zelf gemaakt. En dat proeft u!

Ook de toonbank ligt vol met heerlijke vleesproducten. Het rundvlees komt van Keten Duurzaam Rundvlees en is van Hollandse bodem, zodat u weet dat er veilig en vertrouwd vlees op uw bord ligt. Ook het varkensvlees, dat komt van het Livar varken, is een zeer smaakvol soort. Ook kunt u vanaf 10 september terecht voor heerlijke zelfgemaakte kant-en-klaar maaltijden onder de naam Keurslager Culinair.

Dick Kok heeft besloten om vanaf woensdag 10 september verder te gaan als Keurslager om zo te profiteren van de kennis, ervaring en bekendheid, die de Keurslagers genieten. Voor u betekent dit lidmaatschap dat u terecht kunt voor ’n groot aantal extra ‘Keurslagervoordelen’.

Vanaf woensdag 10 september kunnen Dick, zijn vrouw Macha en het team vanuit de Keurslagerij hun klanten weer allerlei smakelijke ideeën aanreiken en de unieke service leveren die elke klant in hun ogen verdient.

De toevoeging ‘Keurslager’ betekent voor u onder meer regelmatig leuke acties én het gratis magazine ‘Proef…’, boordevol lekkere recepten en leuke artikelen. Daarnaast wordt de slagerij in het vervolg op gezette tijden gekeurd op bijvoorbeeld hygiëne en klantvriendelijkheid. Ook dát hangt met het lidmaatschap van de Vereniging van Keurslagers samen.

Daarnaast start Keurslagerij Dick Kok met een aantrekkelijk spaarsysteem. U kunt sparen met behulp van de Keurslager Spaarpas. U spaart voor maar liefst 32% contante spaarwinst. Doorsparen voor de vele huishoudelijke merkartikelen uit de Cadeaugids is nog aantrekkelijker.

Misschien overbodig om te zeggen, maar aan de kwaliteit én de prijsstelling van de producten verandert Dick Kok niets. Hij biedt u super kwaliteitsvlees tegen een aantrekkelijke prijs. En uiteraard mag u rekenen op het vertrouwde team van medewerkers die u altijd kunnen voorzien van een deskundig advies.

Om het lidmaatschap te vieren, profiteert u vanaf woensdag 10 september van een speciale openingsaanbieding, waar u een gratis shopper bij krijgt. En natuurlijk kunt u continue proeven van allerlei zelfgemaakte lekkernijen. Bovendien kunt u alvast een stempelkaart ophalen. Hiermee kunt u sparen voor diverse gratis producten! Kortom, genoeg redenen om eens langs te komen bij Keurslagerij Dick Kok!

Dick Kok Keurslager

Middelweg 89
1911EC Uitgeest
0251312261
maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten